top of page

Amsterdam Warriors X Hedy Tjin

IMG_6778.HEIC

Hedy Tjin

Gerenommeerd en onderscheiden illustrator en beeldend kunstenaar Hedy Tjin en Amsterdam Warriors hebben samengewerkt aan een aantal mooie kledingstukken. Hedy Tjin heeft de afgelopen jaren verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen o.a. Zilveren Penselen voor de kinderboeken Op de rug van Bigi Kayman en Lennox & de Gouden Sikkel (samen met Brian Elstak) die zij illustreerde en voor haar muurschilderingen door het hele land. Daarnaast is zij onderscheiden door koning Willem Alexander. 

  • Website
  • Instagram
Schermafbeelding 2020-11-20 om 10.14.07.png

Na wat onderzoek in wat de Warriors doen en waar ze voor staan besloot Hedy inspiratie te nemen uit enkele beelden en foto’s op de kanalen van de Warriors. Deze beelden zijn om omgezet naar de illustratie stijl van Hedy. En vervolgens zijn deze illustraties door de creatieve ontwerper van de Warriors omgezet naar hoodies, t-shirts en een meesterstuk in een uniek tenue. 

IMG_6810.HEIC
IMG_6778.HEIC

Het proces was zeer uitdagend voor de Warriors. Niet alleen hebben we de kans gekregen samen te werken met een groot kunstenares. Het is ook een uitdaging om geduld te bewaren gedurende het proces om het gewenste resultaat te behalen. Wij zijn uitermate trots op het resultaat en zeer vereerd de kans te hebben gekregen om deze samenwerking tot leven te brengen. Wij weten hoe trots Hedy Tjin is op het resultaat dus wellicht dat dit nog een mooi vervolg kan krijgen!

Daarnaast is zij onderscheiden door de Koning. En staat ze bekend om haar muurschilderingen door het land. Ze is onder de aandacht gekomen bij de Warriors o.a. om haar muurschildering in de Amsterdamse Poort.

De Warriors besloten contact met Hedy op te nemen en al snel bleek het een match. 

Merchandise is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

bottom of page