top of page

ONZE MISSIE

Een nieuwe manier van bewegen

De belangrijkste reden was om een basketballvereniging te beginnen voor en door jongeren. Een plek waar jongeren terecht kunnen om hun ideeën en hun wensen tot leven te brengen. Een vereniging voor en door jongeren.
Een nieuwe vereniging starten verliep voorspoedig. Zo is de groei exponentieel in de eerste twee jaren. Via projecten op de basis en middelbare scholen weet de club in de directe omgeving telkens nieuwe leden aan te trekken en een betrouwbare naam op te bouwen. Een plek waar jongeren naast het spel ook de normen en waarden meekrijgen die ze buiten het spel nodig hebben. Punctualiteit, samenwerken, geduld en natuurlijk plezier!

A6501153.JPG

Onze reis

2014

OPRICHTING AMSTERDAM WARRIORS

Drie gepassioneerde jongeren

  • Joep Kuijs

  • Mike Nasibdar

  • Robert Kathusing

2015

AANBOD

  • Primair Onderwijs

  • Voortgezet Onderwijs

Structuur

Wat komt er nog meer bij kijken

Naast de sport staan de initiatiefnemers er ook bekend om dat ze zich bekommeren om de jongeren. Zo tonen ze interesse in hun scholing, thuissituatie en toekomstidealen. Waar mogelijk wordt gezocht naar mogelijkheden om op deze gebieden te ondersteunen. Stageplekken aanbieden, huiswerkbegeleiding, events en natuurlijk een veilige plek waar jongeren zich kunnen ontwikkelen is wat de Amsterdam Warriors doet!

Het succes ligt niet alleen in het aanbieden van de sport. De sport is het middel. Dit is altijd de benadering van de Warriors. De Warriors zijn geïnteresseerd in het individu en wat ze voor het individu kunnen doen. Op deze manier zijn ze heilig overtuigd het collectief, Amsterdam Zuid oost, Amsterdam en het Nederlandse sportlandschap te kunnen beïnvloeden.

 

De groei van de Warriors is nog niet ten einde. Basketbal, honkbal en voetbal zijn de sporten waar de Warriors haar boodschap verkondigd. Wie weet wat de volgende is?

bottom of page