top of page
voebal

Amsterdam Warriors powered by Coerver Coaching

De voetbaltak van de omni vereniging Amsterdam Warriors wordt ondersteund door Coerver Coaching.  

Binnen de voetbaltak trainen en spelen onze leden wedstrijden op het Bijlmer Sportpark. Onze intentie is om ook met deze sport in Zuidoost een springplank te bieden voor talent voor de breedte en de topsport.

De trainingen en wedstrijden vinden plaats onder leiding van gediplomeerde trainers van de Coerver Coaching. Coerver Coaching is een internationale voetbal methodiek die in meer dan 50 landen gebruikt word. De methodiek begint start bij het individu van vaardigheden te voorzien. Om vervolgens binnen de speelwijze van in dit geval Warriors als partnerclub tot leven te brengen.

Wil je meer weten? Klik hier!

Onderbouw

De onderbouw bestaat uit de leeftijden O7 T/M O12.

 

Deze leden trainen twee keer in de week op de dinsdag en donderdag.  

16:00 - 18:00 

Bijlmer Sportpark veld 3.  

 

In deze planning zit twee keer in de week een training o.l.v. gediplomeerde trainers van Coerver. En in de weekenden deelname aan de KNVB competitie. 

Kinderen 6 t/m 12 jaar

€350

Deze kosten kunt in 1 keer voldoen of in termijnen van maximaal tien maanden.

voebal

Aanmelden

Wil je graag kennismaken met voetbal en ervaren of het voor jou is? Meld je dan aan voor een voetbal proefles! Tijdens onze proefles krijg je de gelegenheid om de basisvaardigheden van het spel te leren en te ervaren hoe het is om deel uit te maken van een team. 

 

Aanmelden voor de voetbal proefles is eenvoudig. Vul het aanmeldingsformulier in via onderstaande link en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken. Mis deze kans niet om jouw voetbaltalent te ontdekken en plezier te beleven op het veld!

 

Klik op de knoppen om aan te melden voor een proefles of als je wilt starten.

Locatie

Bijlmer Sportpark

VELD 3

Karspeldreef 501

1102 BX Amsterdam

bottom of page