Amsterdam Warriors Voetbal

Binnen ons Nederlands sportlandschap is voetbal een begrip. De KNVB telt in 2022 nog steeds rond één miljoen leden. Binnen Amsterdam-Zuidoost wordt de sport goed bedreven. Zo zijn er een aantal voetbal begrippen actief en zijn er tal van talenten uit Amsterdam-Zuidoost doorgebroken in het betaalde voetbal.
Voetbal is voor de Warriors nog een gelegenheid om onze visie tot leven te brengen.

“Alles doen wat mogelijk is om zowel sportief als maatschappelijk te groeien, verrijken, kennis te delen, samen te werken, kansen te ontwikkelen en plezier te brengen“.

Voetbal is een spel dat zowel op het veld als in de zaal gespeeld wordt. Binnen ons aanbod op de scholen organiseren we veelal zaalvoetbal met een uitstap naar het veld. Vanaf mei bieden wij als vereniging ook een breedtesport aanbod op het veld.

Onze voetbaltrainingen zijn gericht op de verbetering van de techniek, het spelinzicht, coördinatie en samenwerken. Het plezier halen wij uit de ontwikkeling van het individu en de groei van onze vereniging als collectief!

 

Contributie

Regio

september t/m april

Onderbouw t/m 11 jaar

€300

WEDSTRIJD

€44,95

Bovenbouw 12 t/m 18 jaar

€300

WEDSTRIJD

€44,95

Beweegschool biedt het sport voetbal ook aan, om er meer over te weten verwijzen we je door naar de beweegschool pagina, of klik hier

Locatie

REGIO

Geinburgia

Stammerlandweg 10

1109 BR Amsterdam