top of page

Amsterdam Warriors groep

Openbaar·70 leden

Kiloper Ferk
Kiloper Ferk

Azərbaycanda müxtəlif onlayn platformaları müqayisə edərkən onların istifadəçi hesabını nə qədər rahat idarə etməyə imkan verdiyini araşdırıram. Mənim üçün şəxsi məlumatların yenilənməsi, parolun dəyişdirilməsi, giriş tarixçəsinin yoxlanılması və hesabın təhlükəsizlik parametrlərinə tez keçid etmək vacibdir. Bundan əlavə, istifadəçi hesabına yeni cihazdan daxil olduqda hansı bildirişlərin və qoruma mexanizmlərinin təqdim edilməsi platformanın etibarlılığını qiymətləndirməyə kömək edə bilər?

28 weergaven
twhcuk8026
05 Ağu

Mən internetdə yeni bir platformaya daxil olanda əvvəlcə bir az müşahidə edirəm. Nə haradadır, menyu necə açılır, telefondan istifadə zamanı səhifə özünü necə aparır — bunlara baxıram. Məncə, yaxşı platforma ilk dəqiqələrdə istifadəçini yormamalıdır. Azərbaycan auditoriyası üçün müxtəlif rəqəmsal seçimləri araşdırarkən səhifəsinə də rast gəlmək olar. Burada əsas bölmələr arasında keçid etmək kifayət qədər rahat görünür və mobil ekranda menyu qarışıq təsir bağışlamır. Mən şəxsən bir səhifədə çoxlu əlavə banner görəndə tez çıxıram. Onsuz da internetdə diqqəti yayındıran kifayət qədər şey var. :)) Sadə interfeys mənim üçün daha praktikdir. Bir dostum deyir ki, “çox boş görünürsə, deməli yaxşı hazırlanmayıb”. Mən isə düşünürəm ki, əksinə, bəzən boşluq və sadəlik istifadəçinin xeyrinədir. Əsas olan lazım olan hissəni tez tapmaqdır. Azərbaycan dilində məlumatların təqdim edilməsi də yerli istifadəçi üçün müsbət detal ola bilər. Mən heç vaxt bir platformanı hamı üçün ideal elan etməzdim, amma alternativ axtaranlara baxmağa dəyər variant kimi göstərmək olar. Ən yaxşısı digər səhifələrlə birlikdə müqayisə etmək və qərarı öz istifadənizə əsasən verməkdir.

leden

• Madina Tarin
    Madina Tarin
  • Giriraj Ramautar
    Giriraj Ramautar
  • koxaz nostraz
    koxaz nostraz
  • Bobby Anderson
    Bobby Anderson
  • Adam Larry
    Adam Larry
bottom of page